Οδηγίες χρήσης για την εφαρμογή "Everyday list"

 


-Στην πρώτη σελίδα της εφαρμογής, επιλέγουμε τη μέθοδο με την οποία θα εισέλθουμε στην εφαρμογή.

Μπορούμε να επιλέξουμε μεταξύ των:

-Google sign in

-Email-password sign in

-Anonymous sign in

-Εάν επιλέξουμε μια απο τις δύο πρώτες μεθόδους, έχουμε την δυνατότητα, εαν εισέλθουμε απο άλλα τηλέφωνα στα οποία έχουμε εγκαταστήσει την εφαρμογή, με τον ίδιο λογαριασμό και να έχουμε κοινές τις λίστες προιόντων, και τα προιόντα προς αγορά. Οι λίστες και τα προιόντα θα συγχρονίζονται αυτόματα σε όλα τα τηλέφωνα που έχει γίνει εισαγωγή με τον ίδιο λογαριασμό.

-Αφού εισέλθουμε λοιπόν στην εφαρμογή εμφανίζονται οι επιλογές υποεφαρμογών "Λίστα για ψώνια"και "Εβδομαδιαίο πρόγραμμα υποχρεώσεων-δραστηριοτήτων"


Υποεφαρμογή "Λίστα για ψώνια"

-Εισερχόμενοι στην υποεφαρμογή "Λίστα για ψώνια" εχουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε κατηγορίες αγορών.  Πατώντας το άσπρο κουμπί κάτω δεξιά μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νεα κατηγορία. Κατόπιν κανοντας παρατεταμένο κλίκ επάνω στην νεα κατηγορία, έχουμε τη δυνατότητα να τη μετονομάσουμε, για παράδειγμα "Τροφιμα" η πιο συγκεκριμένα "Κρεατικα". Μπορούμε επίσης εαν θέλουμε να διαγράψουμε την κατηγορία.  Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε και άλλες κατηγορίες. (π.χ "Aγορες απ τα Jumbo",  ή "Ψώνια για το χωριό")


Κάνοντας απλό κλικ επανω σε μια κατηγορία, οδηγουμαστε παρακάτω οθόνη όπου μπορούμε να εισάγουμε προιόντα της συγκεκριμένης κατηγορίας, πρός αγορά. Η εισαγωγή γίνεται με το πεδίο στο κάτω μέρος της οθόνης.


-Εάν κάνουμε κλίκ επάνω σε κάποιο προιόν αυτό γινεται θαμπο (αγορασμένο). Μ αυτό τον τρόπο έχουμε τον έλεγχο τι έχουμε ήδη αγοράσει, και τι απομένει προς αγορά. Κάνοντας παρατεταμένο κλίκ επάνω στο προιόν, έχουμε τη δυνατότητα να το διαγράψουμε. 

-Πηγάινοντας στις ρυθμίσεις έχουμε τη δυνατότητα επιλέξουμε εισαγωγή προιόντων με φωνητική εντολή αντί του πληκτρολογίου, για ακόμα πιο γρήγορη εισαγωγή προιόντων.


Υποεφαρμογή "Εβδομαδιαίο πρόγραμμα υποχρεώσεων-δραστηριοτήτων"

-Εισερχόμενοι στην υποεφαρμογή "Εβδομαδιαίο πρόγραμμα υποχρεώσεων-δραστηριοτήτων"Μπαίνουμε στην οθόνη με τις μέρες της εβδομάδας. Η τρέχουσα ημέρα με την ημερομηνία εμφανίζονται με κίτρινο χρώμα. 

-Εισερχομενοι σε κάποια ημέρα πχ. Δευτέρα, έχουμε τη δυνατότητα να καταχωρίσουμε το πρόγραμμά μας για την τρέχουσα ημέρα (υποχρεώσεις δραστηριότητες), με την εισαγωγή κειμένου στο κάτω πεδίο. Ετσι λοιπόν εισάγουμε τις δραστηριότητες. Με απλό κλίκ επάνω στη δραστηριότητα, και όπως και στην υποεφαρμογή "Λίστα για ψώνια",  αυτη γίνεται θαμπή (εκπληρωμένη). Με παρατεταμένο κλίκ επάνω στη δραστηριότητα έχουμε τη δυνατότητα να τη διαγράψουμε. Πάλι οπως επίσης στην υποεφαρμογή "Λίστα για ψώνια", και απο τις ρυθμίσεις έχουμε τη δυνατότητα επιλογής της εισαγωγής της δραστηριότητας με φωνητική εντολή.

Την εφαρμογή μπορείτε να τη βρείτε στο Google Play στο παρακάτω link:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tsakiris.smjc



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Privacy policy for "Costify" app

Instructions for using the "Everyday list" android app